NYKLIPPT!


en såndär skön dag

Yeey nu är det äntligen torsdag, nu är det nära! :) Ska ävenklippa mig idag ;D
Sen blire och städa läggan och paaacka!! Men vad ska man ha med sig, och hur mycke?? :S Vill ju inte ha allt för fullt i väskan, man måste ju kunna shoppa lite :)
Förkylningen håller på och ge sig me, kanske för jag tog en alvedon imorse...är nog bäst å ta med sig hela förpackningen utifall att... men hoppas innerligt att de vill lämna kroppen innan imorgon!!!

Nä nu blir de lite plugg innan jag beger mig hemmåt! :)

Tjollahopp...

Förkylningen har tagit över min kropp... Typiskt! Nu hoppas jag bara att jag blir frisk innan helgen, kul å fara bort om man snorar och är hängig!
De var nog gårdagen som gav mig förskylning... men de var faktiskt ändå en asrolig eftermiddag i arvids igår! :D
Vi fick i uppdrag av våran lärare att vara "hemliga spioner" xD Så vi fick en karta runt skogen och på vägen skulle vi hitta ledtrådar, men de sprang även runt vakter som vi skulle akta oss för. Om dom kom skulle vi lägga oss ner på marken tills dom gått. Fyfan så kul de vaaa!! :D Man fick ta fram sitt barnasinne och de känndes faktiskt som vi blev förföljda på riktgt, lite kusligt ibland ;) (visst låter detta vuxet! HAHAHA)
Så att ligga i en dyngsur skog är nog orsaken till förskylningen, men vette fan om de var värt de ;) HEHE
Bara de går över innan helgen så :D

Idag har vi PA dag, som vi har varje onsdag :) Men har inte bestämt vad jag ska skriva om, så de blir nog en slappar dag... man kanske ska börja packa redan nu så de är klart? :)
Faan så rolig helg de kommer bli!

Alltså: UMEÅ - flyg - STOCKHOLM - båt - TALLIN - båt - STOCKHOLM - flyg - UMEÅ


Om sanningen ska fram

För första gången på läääänge så säger jag såhär: Vi var nykter ihelgen! Äntligen får jag skriva så ;)
Var allt för länge sedan man vakna en söndag och va pigg!

Snart är de förövrigt helg igen, och då åker vi fram och tillbaka till Tallin och firar mamma :D


sweet

Hämtat min ziperall! Helt underbart skön och passar perfekt!!! :D
Ikväll blir det fredagsmys!


I'm back!

Snart helg, igen!
Nu blir de en vit helg! Förra helgen då vi igentligen skulle ha de blev helt jävla tvärt om! Fyyfan så dåligt jag mådde i söndags! Sov till fem och de kändes som min sista dag var kommen!! Usch och fy och blä.
Nää nu sparar vi oss till nästa helg då vi ska till Tallin ;)

Iallafall så kommer min första utbetalning från csn imorgon! HELL YEAH!!
Har beställt en ziperall som bara ligger och väntar på att bli hämtad! Sen vill jag beställa löshår, men mike har rätt i de han säger...nästa helg kommer bli dyr, så jag tror jag sparar mig (fast jag igentligen inte vill!!)
Så istället så snålar jag och klickar runt på tradera ;)


Ååh vad jag ska mysa i denna imorgon!!! ;D


nyttnytt

Har ju inte lagt in nå bilder än på nyläggan =)





Sovrummet och de andra rummet är under uppbyggnad, så håll till godo ;)


ovälkommen

Trivs inte rikigt i lägenheten längre... vi tror att de var någon i lägenheten natten till igår.
Trodde först mike prata i sömn eller nå men nu börjar faktiskt jag tro att de var någon här. Turbo reagerade och stod vid sovrummsdörren. Hade tänkt öppna den...men man vet väl aldrig vad man hade hittat!
Ingen var här inatt, satt tejp på dörren och dom satt som tur kvar imorse!!

Mike ringde och frågade hon som har koll på lägenheterna hur många nycklar vi ska ha, hon sa tre men vi har fyra... hon tyckte de lät väldigt konstigt eftersom de inte är uppskrivet att det någon har kopierat nycklarna...
tro mej, jag hatar å vara själv här hemma nu! Men känns lite tryggt att ha turbo hos sig, han reagera om de går en spindel över golvet typ, så han lär väl lägga märka till om de är något underligt här hemma!

Om de nu är så att de har varit någon här så kan de vara förklaringen till att turbo var så konstig förra veckan...alltså har den personen varit här fler gånger även under dagarna! :S

Just nu tycker jag att de låter osannolikt och nästan lite pinsamt...men man ska aldrig vara säker!
Och för ett tag sen trodde jag posten kom, de lät som de vid dörren....men, ingen post! :S


jag hatar söndagar.

Åfyfan, idag är man tvåa... men igår va man etta ;)´
Gårdagen var iaf kanon! (känns dock idag!!) Man mår väl som man förtjänar :)

Nää säger ännu en gång att jag ska bli nykterist! Nu ska jag fan hålla de...ska iaf försöka till den 30 då vi ska till tallin :D Fast kan nästan lova att de slinker ner några öl innan dess -.-


Och snart är det dendär jävla hundkursen som inte känns så peppande i mitt tillstånd !! Jag skulle helst vilja lägga mej under täcket och inte komma fram på ett tag. ! !


Veckorna går!

Idag är det onsdag, och då är det PA dag. Varje onsdag i några veckor får vi vara hemma och jobba med det, gooode skönt! :D Sen har min lärare sett jag har för mycke poäng´, så jag får nog skippa några kurser ;D ;D
Mmm blir nog bra ändå ;)
Just nu tycker jag de funkar att fara till arvids, men på morgonen....då är de verkligen de värsta som finns HEHEH
Men nu ska jag ge mej faan på att klara de här!!

Lägenheten verkar stå stilla...det tredje rummet, som numera är ett förråd, står istort sett orört! Måste börja ta tag i de rummet snart (så baren rymms!)
Men några fler hyllor och tavlor har kommit upp och sen har vi köpt ett databord :) Sen har mike fått en snygg byrå och spegel som står i hallen. Men..det ekar lite än -.- hur mycke saker ska man egentligen behöva?!

Ihelgen kommer Helena, då blir de fest! :D <3
Skulle va nykter förra helgen men brukar inte gå så bra för oss ;) och de gjorde de inte då heller. Kom väl hem vid 5 varje morgon! xD

På lördag kommer de också en kille från östersund och ska köpa mercan, få se va nästa skrotköp blir för mike sen då ;)

Sen kan jag även meddela att jag har börjat på hundkurs. Första gången gick väl åt helvete. Han var helt okoncentrerad och rädd. Men i söndags gick de faktiskt liite bättre, så de går framåt ;)
Nu har han dessvärre blivit sjuk...Han är iaf inte sig själv. Han sover nästan hela tiden, har svansen oftast mellan benen och är inte på bushumör :(
Vet inte vad som har hänt eller om han helt enkelt är sjuk...

Nää bäst att börja med PA!!!