Fin Fredag !

Finally fick jag mig en sovmorgon ! Fattar inte varför  jag har börjat vakna sju, men idag blev de 10 :) Då kanske man inte är dötrött ikväll! :)
Idag ska jag städa, blev inget igår. Man måste passa på när mike inte är hemma ;)
Sen imorgon ska vi se Brolle i Lycksele :D <3 Denna helg kommer bara bli toppen! Nu hoppas jag bara att mike lyckas me mercan så vi kan ragga, i miss it !!!


-10 Dehär hade jag på mig idag.


Idag blev de en mjukisdag =)
Snodde Mickes mjukisar, grått linne från
nånstans och koftan från Tradera :)

 






 


-09 Min musiksmak.

För några år sedan hade jag utan tvekat sagt Eminem. Men nu vet jag faktiskt inte...lyssnar på hiphop, pop och gammal disco. Olika smaker för olika tillfällen. Såklart spelas pop och disco på fest åsså lite Euskefeurat såklart ;) Lyssnar också mycket på deppig musik. Kan hända att även dansband dyker upp, å då menar jag inte typ Krister Sjögren utan Black Jack eller Lars Kristerz! <3
Cornelis vreeswijk är ju också jävligt bra ! Ääh orkar inte rabbla upp alla braa artister så för att sammanfatta så lyssnar jag på allt !


jaha

Fin torsdagen är här :) Jag äääälskar torsdagar! :D
Två lektioner i Malå sen heelg! Då blir det städning och tvättning resten av dagen, ni vet väl de vid dehär laget höhö !

Var somsagt i Arvids igår, mina tankar om det går lite hit och dit. Men just nu känns det som om jag ska kämpa mig igen dehär året. Men har så jävla mycket arbete nu, hur fan ska jag hinna !? :S gaaaah !!!
...nää jag ska klara dehär ! ä ju inte så länge kvar innan allt är slut ! Men varför skulle jag hoppa av i skellefteå ??? Kommer få ångra det i hela mitt jävla liiiv !!!

Tur att jag har Turbo som förgyller min dag ! ;)
Tjoo!

back to school

Blir Arvidsjaur idag då...kan trösta mig med en bil iaf :)
Blir hårt arbete idag, har ju missat typ 1 månad, om int mer, av skolan ! Får inget studiebidrag heller, FUCK IT !!!

Få se när dagen är slut hur det känns, just nu vill jag hoppa av men ändå gå kvar. Jag vill bara ha sommarlooov!! Fast denhär terminen blir inte så lång om man ser på alla lediga dagar och APU, och sen nästa år kanske jag ska praktisera på dagis, å det kommer bli n i c e ! ! ! ! ! ! ! !

Nu ha motorvärmarn stanna så de ä bara å köör! Först ta en ryk, gå ut me Turbo och sen lämna han själv :( <3





PEACE OUT!

smått smått!!

Sitter och kollar på hundkläder :) Så enormt gulligt det finns alltså! :D Skulle lätt kunna skämma bort lill Turbo men de bli så satans dyyrt!! :/


Transformers Tee TröjorPetsters Houndstooth Capes 

Petsters Sport Klänning Inte för å va taskig me Turbo, men nog skulle jag hellre vilja ha en tjej ;)

..

Hmm kan väl inte påstå att jag är nån high tech me headers å sånt...meen nu få de fan duga ett tag :) orkar inte hålla på å fixa å jävles !

Jaa tisdags idag...ingen skola idag heller. Men imorrn... då MÅSTE jag dit, nu har jag haft en lång "ledighet" ;) Men nu börjar jag faktiskt känna lite motivation till skolan, men imorrn vill jag hänga mig...usch!


-08 Ett pinsamt ögonblick

Oj har allt för många och dom vill jag inte diskuter här inte ;)
Så om ni är nyfikna får ni fråga mig personligen få ni förhoppningsvis höra nått av dom :P



-07 min bästa vän

Har egentligen ingen sådär riktig bästis...har bara nära vänner.
Men tyvär har många av dom slingrat iväg, tråkigt tycker jag :/ vi som var så tajt förrut. Men sånt händer !
Har tänkt på det att ofta då man har sånna där riktigt goda vänner är på fest, då är man "vänner för livet" ungefär. Men för mig gör de väl inte så mycket, är glad över att man har vänner överhuvud taget!
Men visst finns det dom som hör av sig mitt i veckan om bara snackar =)

Sen har man sånna vänner som jag igentligen inte får vara vän med, men är det ändå... ojoj vilket liv jag har :)

B.L.Ä

ÅÅÅÅHH VARFÖR ÄR JAG VAKEN NUUU??!!
Fattar inte vad som händer, jag brukar ju alltid sova till 12 eller 2 när jag är ledig, men icket...jag vaknar 7 och är pigg som en tupp!!!
Är mikes fel, han börjar jobba kl 7 :P
Dehär suger!! åsså sover jag 2 timmar på dagen som jag HATAR att göra!!! Jag hoppas inte jag vaknar 7 till helgen, då tar jag fan livet av mig! :S Jag måste ha min skönhetssömn!! ^^



Men mysigt har jag iaf...datorn i sängen och en mysig liten vovve som sover :)

-10. 10 saker ni inte visste om mig

Svårt! Det man kommer på är inte ens värt att skriva, andra vill man inte berätta och tredje vet väl hela världen om! ...

1. Jag måste städa! Jag mår "dåligt" om jag inte städar på min städartorsdag. Då gäller damtorkning, damsugning, skurning och tvätt. Ofta så vill jag ha kliniskt rent jämt! :) Är lite jobbigt ibland!

2. Jag bränner mer än jag har råd med! Hur lätt är det inte att bara trycka på beställ knappen? Även fast jag vet att jag inte har pengar så tänker jag bara "äh mamma betalar!"

3. Jag får fan dåligt samvete om jag inte sovit en hel natt. Händer ju ibland på lov och så att man inte går och lägger sig. Då på morgonen tänker jag att där missar jag ju en natt av mitt liv!

4. Jag är inte dum! Ibland verkar det som jag har noll koll! Både allmänt och annat...men när det väl gäller så kan jag faktiskt va rätt så smart :)

5. Jag har gått upp 20 kilo på 2 år :O JAG HATAR DETTA !! Vissa kanske inte har märkt det men så äre fan! Har försökt banta men jag älskar mat och kan bara inte vara utan! (a)

6. Jag mår så fruktansvärt dåligt! ...över att jag hoppade av i Skellefteå! Tror det hänger mycket på att då hade jag tagit studenten och inte behövt sitta i skolbänken och ruttna än! Men fattar också hur jävla roligt jag hade där!! <3

7. Jag är dålig på att komma på saker! Det märker jag nu. Så, nu är det bara 3 svar kvar hähä!

8. Jag kan inte vara utan facebook. Jag är inte inne där hela tiden men några gånger per dag måste jag! Även fast jag inte tycker att det händer allt för mycket där så måste jag bara kolla ändå! :)

9. Jag vill ändra på min kropp. Helst skulle större tuttar sitta fint ;) Men även annat... Trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle vilja ändra så mycket som jag har kommit på nu.
 
10. Jag vill leva ett annat liv. Bo på ett annat ställe, träffa nya människor och se något annat ! Jag vill bo på ett ställe som har allt plus att få slippa denna jävla kyla! Bara lämna allt bakom mig och bara åka.

ÄNTLIGEN!! Vissa saker är väl lite onödigt vetande, men jag ville bara bli av med det!! :)


rolling in the deep

Toorsdag och jag har heelg! :D fast jag har väl haft helg i typ 1 månad snart?! hehe nää måste ta tag i mina studier nu!! VARFÖR HOPPADE JAG AAV ????!?!????!?!
Nää jag VILL inte tänka på de, jag blir bara ursinnig!!

Förra helgen ja, satan så kul jag hade då! :D Blev en jävligt lyckad helg :) Tänk om alla helger kunde vara sånna...åååh :) :) Men i helgen blir den nog (tyvär) lugnt, men de behövs! Har sagt detta så många gånger men lik förbannat slinker det ner några öl genom tarmen :) Känner suget redan nu ;) uusch...börjar känna mig som en alkis ;S 


Ut å ta en ryk sen stäääda!! :)

 

Fin Fredag!

Väntar på Tommy och Helena som ska komma hit :) Kommer bli as kul! :D
Känns som de kommer bli hålligång hela helgen, om jag känner tommy rätt ;)

Mike ska alltså ha födelsedagsfest ikväll. hade varit roligare om man hade hyrt nånstans å vara...de ä så satans trångt här!! menmen de få väl funka...
Nää nu ska jag börja med lunch. Sen blir det bolaget, öl, bastu, gomiddag och ännu mer öl! :D
Ha de bra, för de ska jag ha!! ;D <3


heeej!

Nuu var det länge sen jag skrev :) Både jul och nyår har passerat juh!
Julafton var helt ok. Hann vara både hos svärföräldrarna och mina egna.
Juldagen blev det hotellet för hela slanten men jag kan väl påpeka att stå och vänta i garderoben i 45 min för en jackjävel var inte godkännt!!
Sen rullade veckan på, gjorde väl inte allt för mycket. =)
Nyår blev en kort men rolig fest hos oss. Tina, erik, lina och jk kom hit sen lämnade vi mike ensam hemma. Erik och Tina for till nån och jag for till Madde! :) Jävulst kul hadd vi och jag gick å la mig halv åtta på morron! Sovmorgon till 18.00 å sen chaffis till Kåtaliden.

Sen var veckan slött! Sov till 3-4 varje dag...sov i stortsett bort hela jävla veckan! Skönt men ändå inte!
Nu är jobbiga veckorna tillbaka...hur jag nu ska överleva detta??! x(