Party in my head

Somsagt, jag är vaken! Har hunnit handla på glaasbanken, ragga och druckit lunch. Men jobbigt var de å stiga upp kl 10, bakis... Lika bra å ta en cider va? Joo jag tror de...måste väl joina Mike ;) Sen måste jag bara meddela att de är fruktansvärt skönt att bo i hus! Musiken på max !!! Ikväll blir det hotellet :)
SKåål på er


Vi tog en svängom på pizzzan igåår ju :)


mhm..

Efterfetst...eller nått, men jaa !! Är då hemma iaf. Imorgon kommer..?? Nån... och sen blir det eventuellt hotellet.
Men skål på er, hoppas ni har haft en kanon kväll :)


Tröttsomettägg

Trött som aldrig förr...är inte van att stiga upp kl 6 om jag säger så!!
Helena har kört hem och jag är nyduschad. Bara att dricka kaffe så man orka hålla sig vaken för förberedelser inför redovisning nr 2 imorgon!!

Puss och kram!


Snigel på middag.

Gick väl sådär på redovisningen idag... Gick för fort tror jag, sa inte allt jag planerat att säga. Men nu är det bortgjort iallafall :) Ikväll kommer Helena sniglandes hit! :D Eller sniglandes vet jag väl inte...snigel med turbofart? :) Ska bjuda på en gooo middag, vet inte rikigt vad än, men nått kan man väl koka ihop :)
Kommer bli suupermysigt! :)


nervositet

Imorgon har jag redovsning i PA och på torsdag i svenska....är rätt lagomt nervös och bättre blir det inte heller när man inte vet vad man ska säga rikigt... =/
Ikväll var de tänkt att städa ur lägenheten, men för mig blir det  plugg och nagelbitning medans Mike är i garaget och fixa ljud till hans nya åk.

Kan nån ge mig en spark på stjärten tills imorgon?!


Beachbody...förhoppningsvis!

Imorgon börjar mitt "nya liv"...ska börja träna, sluta äta onyttigheter, äta rätt och mindre. Ska också börja dricka detta:

Detta ska egentligen ersätta alla måltider, men skulle aldrig klara mig utan mat!! Så blir nog en riktigt middag iaf! För mig är inte vikten ett jätteprobelm (även fast jag skulle vilja ha tillbaka min kropp jag hade för 5 år sen!!!) utan vill mest träna till mig kroppen. Men känner att detta kan ge mig en liten snabbstart iaf :)

Nu ska jag inte babbla mer om min kropp utan ska börja fundera över redovisningen för PA...
Sen blir det sängen ett avsnitt av Big Brother! :)


Idag skulle ett par stölvar sitta bra.

Undra om det är våren som är påväg, på riktigt? Känns rikigt skönt med 7 plus grader och solen som kikar fram lite då och då :) Ska nog gå ut och skotta fram altan, vilket göra! Men vill inte sitta inne en sånhär dag!


Oh baby

Igår fick jag veta att en kompis är gravid, riktigt roligt för dom! :) Jag började tänka på om jag skulle få barn, allt roligt man skulle missa... och man tänker inte heller på dom jobbiga stunder med att ha barn, bara dom söta och roliga tiderna. Visst skulle jag vilja ha barn nu men ändå inte... Men som min kompis nu, hon är inte precis en partypingla så för henne är det fritt fram. Sen ser man ju olika på livet också. Vissa vill skaffa barn tidigt och vissa vill ut och leva livet. Som jag då :)
Men jag hoppas det kommer gå bra för dom iallafall! :D

Igår städa jag köket i lägenheten, fyfan så skitigt det var! Jag fattar inte, jag är lite av en "renlighetsmänniska" som vill ha städat runt om mig, men det märkets verkligen inte på köket! De är verkligen så att när det inte finns möbler att titta på så ser man allt skit!
Nu ska jag dricka kaffe, se lite Big brother och sen blir det en promenix :)


Viddernas cowboy

Skotta snö är bra morgongympa...eller?! Ååh jag som trodde snön skulle försvinna, inte föröka sig!

Helgen har varit liten si och så. Fredag drog vi till Björksele på Noicemakers, riktigt jävla kanonkul! :) Men tyvär hade jag lite för roligt så jag missade efterfesten hos oss... Lördag blev en total bakisdag, halva dagen i sängen och andra i soffan. Söndag, som var en ovanligt skön dag utan bakishet, satt vi ute vid elden :)
Nu ska jag trycka i min lunch, vänta på mammi som ska kika på huset och sen fara tilll lägenheten och börja städa...

SEYAA!


Oyee

Nu drar vi till Björksele på Noicemakers! :)


Större & Störst!

Fick promenera med Atlas och Turbo imorse, storleken alltså! ;)



Tjollahopp

Idag är det torsdag och en dag närmare helg :) Har hunnit med att måla runt skåpluckorna och nu tar jag en välförtjänd paus. I tisdags tapetsera vi i sovrummet, blev riktig mörkt och mysigt. Nu är de ju bara hallen och köket kvar....ååååååh!!! Jag känner att man inte är van att hålla igång såhär mycket :)

Ikväll ska vi försöka ta resten från lägenheten och nästa vecka hoppas jag att man orkar städa ur den :) Måste även ta en storstäning här med. Tror ju inte det tar bara 2 timmar som de gjorde i lägenheten -.-

 FÖRE
 EFTER

¤ Fixa nya madrasser, eftesom våra är för små för sängramen.
¤ Hyllor och tavlor ligger kvar i lägenheten.
¤ Min walk-in closet måste målas.
¤ Den andra walk-in vet vi inte vad vi ska göra av.
 
Sen ska de fan vara klart i sovrummet :)


Bloggtajm

Nu har vi äntligen fått lite ordning i detta hus :) Det tog lite tid men nu är nästan allt uppe. Men bara för de är huset inte klart, finns mycket att göra. Ikväll ska vi tapetsera i sovrummet - eller verkstaden som det står på dörren hehe. Hallen och köket ska tapetseras och målas nångång också. 
 Det  vi började med direkt var att måla kökshyllorna vita, inte så snyggt med grönt nej...
Sen något man redan är less på är toa/dusch. Finns ingen toa på "basvåningen" så en toa och dusch är i källaren och den andra toan på övervåningen. Men istället har man ett gigatiskt kök....nästan för stort! Finns inte heller någon frys i köket, bara ett liiiiiiten kylskåp som knappt rymmer något! Så förhoppningsvis ska vi försöka såga ut från väggen ska vi kan flytta upp kylskåpet som står i källaren.
Annars så känns allt perfekt :) Kanske slänger ut några bilder senare. Har all tiden i världen nu när jag är ledig i 5 veckor till! Körde till arvidsjaur igår och min lärare såg förvånad ut när jag kom. Trodde att vi skulle ha en annan kurs måndagar och tisdagar, men icket! Kursen jag inte ska läsa har vi hela veckan och räcker ända fram till påsklovet :D Happyface på det! :) Och imorgon kommer mamma och Elin hem! :D Ännu mer happyface! :D

Nu ska jag se big brother och dricka kaffe. Sen finns det massa saker att pyssla med resten av dagen!


JAAA !!

Ändrade planer,
 imorgon skriver vi kontrakt och flyttar in!! :D


Bloggar bland flyttlådorna

Nu syns (och märks!) att flytten är nära. Har tagit ner hyllor och tavlor, skåp och garderober är tomma. Men väldigt fula märken på väggen har vi lämnat efter oss, måste nog tapetsera några längder tror jag.  I tredje rummet står det lådor och påsar, snart går det inte att gå in...Hur kan vi ha såhär mycket saker?? På fredag skriver vi kontrakt och börjar flytta in, Mike är ledig imorgon och fredag så skulle gissa att imorgonkväll har vi nog bara en tv, soffan och sängen som inte ligger i lådor.


Vi hörs väl i våran nya bostad! ;)



God natt käk

Okej visst är man bara liite tjock om man går halv 2 på natten och gör en macka? :)


Låda på låda.

Nu har packningen börjat...har packat 4 lådor och det märks knappt i lägenheten! Vet inte rikigt var jag ska fortsätta...Känns som jag inte behöver packa mer nu, men jag vet att i stort sett allt kan packas ner! Hittlils är 2 skåp i köket tomt och en garderob....det är så sjuuukt mycket kvar!
Jag har även bara en låda kvar, dom andra ligger i passatan som inte kommer hem förrän kl 5. Men nu tar jag iallafall en välförtjänd paus och startat ett dataspel jag hittat :) Skulle gissa att jag blir fast här då!


HAHAHAHHA Turbo reser raggen och morrar åt en tröja som ligger på soffan!!! Modig och frän hund man har va?! ;)


Godmorgon!

Jaa det blev visst en sovmorgon idag med! Men känns som de var ganska behövligt, sovde nog bort hela bakisheten nu! :)

Imorse ringde Mike och berätta att vi kan börja flytta in redan i helgen, så jag vet då vad jag ska göra min sista lediga vecka! PACKA!! :D
Kommer verkligen att bli asnice att flytta till hus! Synd bara att vi inte kan köpa de, det är ju inte säkert att vi får göra om så mycket i huset...(vi fick alltså inget lån så vi hyr de tills vi får jobb och kan låna)

Mamma ringde igår, där hade dom 20 grader i skuggen, på kvällen!
Sen skicka elin ett mms på utsikten från deras rum! JAG VILL DIT !!!

Nu ska jag iaf se big brother och äta lunch :)
Få väl se vad man hinner med resten av dagen!


lööördag

Känslan av att gå på asfalt mmm! :)
Har iallafall varit till lse på marknaden idag. Inte så extremt mycket att titta på, men Turbo var duktig :) Hörde lite röster från folk som gick förbi "ååh vilken söt liten hund" "åh så liten", man fick då känna sig poppis ;)

Så nu satt det fint med en öl i väntan på melodifestivalen ska börja....känner mig faktiskt lite gammal nu xP
Får väl se om resten av kvällen har annat att bjuda på :)

SKÅL OCH GODNATT!


Fint vårväder=storm

Jag och Turbo trotsade stormen och tog en promenad i solen! :)


Olalalala

Hejsan kära fredag!! Tack för det fina vädret tog med dig :)
Jag undrar vad denna dag har att erbjuda då jag steg upp såhär tidigt! -Passa på å va ute när de är såhär fint väder. Joo, men vad ska man göra? Jag kan väl inte promenera hela dagen heller? Kan ju inte hälsa på mitt syrran heller :( I miss you! <3
Ska bli fruktansvärt skönt att flytta till hus!

Nu ska jag dricka kaffe, klicka runt på datorn eller spela nfs.
Sen får jag väl he mig ut i de fina vädret med Turbo som verkar morgontrött, han ligger nämligen under mitt täcke än och myser än! :)

<p>..jag &aring; Mike s&aring;klart ;)</p>
En gammal bild från Fredriks 30årshelg i Harrträsk.

Dag 7: 5 fakta om mig själv.

# Jag pratar ofta, före jag tänker.
# Jag taggar fruktansvärt till min efterlängtade student.
# Jag är sämst på att stiga upp när klockan ringer.
# Jag är rätt barnslig av mig.
# Jag älskar att festa.


xD

HAHA alltså big brother...ska man skratta eller gråta? :) Satans så dumma människor de finns!

Go with the flow

Nu har jag suttit alldeles för länge med denna blogg!!
Bäst att skotta altan så man får det bortgjort! :)

6+ ute nu !!
looove iiit