Där jag hänger min hatt

Har läst igenom hela min blogg och insett hur mycket jag har klagat! Mest över skolan då...Egentligen var de ju skönt med skolan, nu har jag ingen inkomst och har ingen aning om vad jag ska göra! Har än så länge bara sökt 2 jobb med minimal risk att jag få. Hälsade på broder på hyvleriet i tisdags så ska väl eventullt snacka med hans chef. Få se om det blir jobb där.
 
Idag är det torsdag och jag klev upp tidigt, nu ska jag städa lite och sen börja packa i husvagnen. Helgen kommer spenderas på Storumandagarna, hoppas vädret ändrar sig.
 
Over and out

Finding yourself stuck out on the ledge

Ojoj, märks att man inte varit inne på ett tag! Bloggen är ju förändrad :)
Sitter iaf för de mesta inne i huset, arbetslös som jag är. Försöker sno på dygnet men går inget vidare... kan inte sova om nätterna! Ligger och vrider och vänder, tänker på allt. Kan man inte koppla bort hjärnan när man vill sova?! Konstigt att om nätterna snurrar allt, men på dagarna står allt stilla. Vill helst inte göra något...Förr räckte inte dagarna till, nu sitter jag för de mesta och det händer ingenting...Måste försöka klättra upp från hålet jag ramlat i. Måste för det första stiga upp i normal tid, sen kanske allt går lättare?


Då -Medvetslös. Idag -Arbetslös

Första veckan som arbetslös, hur det känns? Helt jävla underbart !! Förrutom att räkningar slinker ner i postlådan och pengarna finns inte.... skulle in på arbetsförmedlingen men dem hade visst stängt idag. Skulle åxå lämna papper från polisregistret till hon på skolan så jag kanske får ta vikariejobb, men ingen där.... Jaja.
Ut i solen nu då!


Råkade visst ta bort massa studentbilder från våran kamera :( TYPISKT!! ... Hoppas mormor fick några som hon kan skicka...
Ficka btw ett presentkort på expert så nu har jag inhandlat en systemkamera :D


FÖR JAG SKA TA STUDENTEN !!

Imorgon smäller de, då är jag äntligen fri :) Ikväll blir de nyktert eftersom man ska upp före fan och göra sig klar... kan nog förövrigt behövas en nykter kväll denna vecka ;) Men för att ha varit på fest igår så steg jag upp ovanligt tidigt! Med tanke på att jag annars sover till 2 så blev det 4 timmar tidigare idag, stolt! ;)
Nu ska jag träna på att locka hår (tror jag är den enda tjej som inte kan detta!!) Men om jag lyckas med detta uppdrag...håller sig lockarna på mitt löshår till imorgon? Hmm återstår att se!
Over and out


ÄNTLIGEN....

ÄR DEN HÄR....
S T U D E N T V E C K A N  !!!