-05. Vad är kärlek?

Kärlek kan ju innebära flera saker. Kärlek till mat, djur, saker. Men när jag har ordet kärlek så tänker jag, som dom flesta andra, på kärlek mellan 2 människor.
Den kärleken ska vara vacker och underbar men framförallt ska man älska varann. Annars är det inte kärlek. Visst bråkar man ibland, men de är smällar man får ta.

Tänk när man var liten och man var kär. Tänk om man visste då vad man vet nu, då skulle man nog inte kalla de kärlek. Ååh jag vill vara liten igen... tänk så bra man hade de då, inga problem. Man tog dagen som de kom och struntade i allt annat :)

Nää usch va jobbigt de va och skriva om kärlek. Nu ta vi nå annat ;)

-04 Min Önskelista

Önskar mig allt och inget.
Har det mesta, men ändå ingenting.
Men en locktång och pengar vet jag att jag vill ha.
     
Men såklart ligger pengarna närmast :D
                                                         

-03

Mamma Ann-Kristin: Ehh nu ska vi se om jag kommer ihåg hur gammal hon är...46 är hon juh! Hon jobbar på ica i Malå och jag kan väl inte säga att vi är sådär nära varann som jag skulle vilja. Men vi kan prata om allt förrutom det jag vill prata om! Men hon är min mamma. Många...eller nää, ALLA, säger att vi är så fruktansvärt lika varann...de gillar inte jag! =/ Hur många vill egentligen höra sånt?! Inte då jag iaf...

Pappa Lars: Är typ 52 om jag inte minns fel. Han är kör lastbil och har i stortsett gjort de i hela sitt liv. Med honom finns det inte mycket som heter kommunikation. Visst det har blivit bättre, men de var ett tag där som vi inte sa ett ord till varandra. Varför det har blivit som det har vet jag inte. Tycker det är ganska synd att den ända gången man pratar med sin pappa är då vi båda är i fyllan. Men det blir väl så ibland...

Som ni märker är jag värdelös på åldrar i min familj, nästan lite pinsamt ^^ 


-02

Min första kärlek.
Om jag ska vara helt ärlig så var det nog dendär stockholmsjäveln som förstörde 1 år av mitt liv.
Usch, det var en jobbig tid. Men under dom 10 timmar med honom + alla telefonsamtal så blev han för mig och jag kände något som jag inte känt tidigare. Men om jag visste det jag visste idag hade jag vänt mig om och gått innan han började prata.

- 01

Jahapp ska försöka berätta lite om mig själv då.
Jag är en 19 årig lite spillevink som inom 4 månade fyller 20, som jag längtar!
Går andra året på barn och fritidsprogrammet i Arvidsjaur. Om jag ska dra det en gång till (som jag ofta gör!) Så gick jag det första året i Skelleftå på teaterlinjen men hoppade tyvär av.! Det tror jag är mitt största misstag!
Jag bor tillsammans med min pojkvän Mikael och våran lilla chihuahua kille Turbo i en liten etta som ligger i ett samhälle som heter Malå. Just nu vet jag inte riktigt vars jag är påväg i livet. Har länge funderat nu på att hoppa av skolan men tror att jag kommer ångra mig när jag inte får något jobb!
När jag inte är på skolan (alltså på helgerna) så blir det oftast fest. Är inte många helger på 3 år som vi varit nyktra en hel helg. Förrutom när jag tog körkortet!
Annars så ligger raggning mig varmt om hjärtat. Och då menar jag inte ragga på killar utan att ragga med bilen och bompa lite lååda!! ;)

då börj ja

Hittade en rolig utmaning på Matildas blogg som jag också ha tänkt kämpa med =)
Kan lägga upp lite nu och då, nu kanske man får nått att skriva om ;)

01 – Om mig
02 – Min första kärlek
03 – Mina föräldrar
04 – Min Önskelista
05 – Vad är kärlek?
06 – 10 saker du inte visste om mig
07 – Min bästa vän
08 – Ett pinsamt ögonblick
09 – Min musiksmak
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon
12 – I min handväska
13 – Mitt hem
14 – Bloggfavoriter
15 – Mina framtidsdrömmar
16 – Det här har jag ätit idag
17 – Ett favoritminne
18 – Dåliga vanor och laster
19 – Jag som liten
20 – Min dag i bilder
21 – Det här vill jag bli när jag blir stor
22 – Det här upprör mig
23 – Det här får mig att må bra
24 – Det här får mig att gråta
25 – En första
26 – Mina rädslor
27 – Detta skulle jag göra om jag vann 1 miljon kronor
28 – Det här saknar jag
29 – Min favoritsemester
30 – Om det här vore min sista dag