Far to good

Nu är vi inne på dag 3...börja känna mig lite sliten. Ikväll ska vi ragga buss.
Puss och kram




I'm sexy and I know it!

Här sitter jag i min ensamhet med en öl och Bruce Springsteen som sällskap :) Ska snart dra iväg till Markus och sen vettefan vars man hamnar.
Gårdagens fest blev ovanligt lugn, skönt med badtunna och sen hamna man på borgen. Idag tar man igen de man inte gjorde igår och forsätter så tills imorgon. Skål på er! :)


Fredagsgöra

Yaaay vi fick tapeterna så ikväll blir det jobb :)
Imorgon har jag bokat badtunnan hos mor å far, sen eventullet blir det borgen. Komsi :)


Blir som kär på nytt :)


satans måla.

Idag är det torsdag och jag ska måla klart köket. Nu får fan färgen räcka denna gång! Vill inte hålla på med detta hur länge som helst. Förhoppningsvis får vi tapeterna imorgon, och på lörda blir det fest!

 


Happy birthday to me

Så har man blivit ett år äldre, ska man känna sig gammal nu? Var inte på skolan idag så sprang in på skoaffärn och köpte ett par skor och en väska för presentkortet jag fick :) Var mycket välbehövligt med nya skor !!! Löshåret dök ner i postlådan med, hade tur att de är nästan samma färg som mitt eget hår. Nu måste jag bara köpa fler delar eftersom det tyvär bara var en. Men med mössa på så syns det ingen skillnad ;)

Helgen spenderades med att måla i köket, så nu är taket klart och en vägg är kvar. Hoppas på att hinna tapetsera i veckan :)
Så nu ska jag spendera resten av min födelsedag i målarburken :)
Puss


Skepp o hoj

Såå var det fredag igen. Känns betydligt mycket skönare med helg nu när skolan har startat igen! I måndags blev det planering av studentveckan och jag kom på att jag inte beställt någon studentklänning. Så tisdagförmiddag hittade jag två stycken och klickade hem. Tro mig, förvånad blev jag när dem låg på ica i onsdags! Tänk om alla kunde vara så snabba att skicka saker man beställt! =) Nu måste jag bara bestämma vilken jag ska ha...måste nog gå modevisning ikväll hihi!

Ihelgen ska vi måla köket....jippe eller?! En vägg och taket ska målas i vitt och känner verkligen inte suget efter att måla mer! Så om någon känner sig taggad för att måla så kom gärna hit! ;)
Men nu måste jag göra mig klar för en lektion, och eftersom vi har två superbra bilar på gården som ej startar så får jag gå.

Puss och kram


Fullt ös

Årets första ragg med partybussen ---> SKÅL !


Hej hallå tjena

Efter 10 veckors ledighet är det nu bara 3 dagar kvar tills hjärnan får börja arbeta igen, är ju inte så extremt taggad om man säger så! Men dessa sista dagar ägnar jag mig åt att måla källaren.... Trodde de skulle gå rätt fort, men tyldigen inte. Bara he sig tillbaka ner i målarburken !

BTW så är det 6 veckor till Marbella och lägg till 3 veckor så är man ute i verkligeheten! :D


Fylla och LP

Påsken har varit allt annat än lugn
Sen sätter jag punkt för den raden.
=)


Hallojen!

Var ett litet tag sen men nu är jag back! :) Ska jag börja med att berätta om förra helgen? Okejdå. Fredag skulle bli lungt men det slutade med att vi satt på pizzan, rikigt roligt :) Lördag började festen mycket tidigt och den slutade mycket sent, ännu roligare! :) Tyckte att dagen/kvällen aldrig tog slut! Men tillsist hamna vi på hotellet. Var maskerad och i sista minuten klädde jag ut mig till lastbilschafför...vet inte rikigt varför, men om man har sånna byxor så varför inte? :) Nu är det påsk och vi åker nog till Kåtaliden imorgon :) Ha en goood påsk allesammans :)


Fick även leka modell men dom har tydligen tagit bort alla som var modell på deras hemsida...så ni får nöja er med syskonen Knallkork istället. :)