freda

Nu har vi en "två" hehe :) Känns skönt att kunna krypa in ett annat rum när man är less! =)
I veckan ska vi måla och sätta upp spegelväggen, fintfint :)

Just nu så sitter vi och chillar med öl och cider. Taggar inför imorgon, hoppas inte de blir allt för hårt ikväll! =)



Då va man ääntligen 20 !!

Yees då var det en normal torsdag igen, nu måste jag ta tag i städningen... Men blir inte så jätte seriöst eftersom vi ska slå upp en vägg imorrn. Då får vi en "tvåa" hehe ;) Vi ska ställa upp en vägg mellan rummet och "sovrummet", och det kan jag lova, kommer bli skööönt!! :D

Förra helgens 20års party var härligast! =)
På fredag var de tänkt en lung bada tunna kväll men blev helt tvärtom! Erik och tina kom förbi och vi raggade buss en stund. Sen for vi hem och bada tunna och drack några öl. Sen ragga vi buss till sena natten med massa annat roligt folk :)
Jag kom hem typ 8 på morgon, hann sova till 11 då tina, erik och lina kom hit med den stylade partybussen ;)
...och jag kan lova, jag va inte nykter då! Handlade för 714 kronor på bolaget. Sen ragga vi i stort sett hela dagen, men det gick goode tungt med drickandet! Ångra faktiskt stort att det blev så hårt på fredagen...blev inte allt lika dragit på själva dagen D... Men hade iaf en grymt rolig kväll!
Nu tagga vi inför lördag, då far vi till lycksele och ser pistvakt, kommer bli niice! :)


Förberedelser i full gång!

Har städat hela dagen, och det var välbehövligt! Att de kan bli så dammig på en vecka!
Passade också på att städa upp lite ute. Låg fimpar lite överallt ^^ Tror det blev 3 stycken 1½ flaskor, så ni kan ju tänka er hur det såg ut här ute!;  ;) "det som göms i snö kommer fram i tö" ...joo verkligen !!

Snart slutar Mike och då ska vi göra tårta, sen kommer hans familj och fika :)
Sen ikväll ska vi tydligen måla insidan på bussen. Är ju typ militärgrön nu så vi ska spraya svart...tänk vad vi förbereder för lördag ;)
Men har även kommit på att det är dåligt att fylla år på påsk, ingen är ju typ hemma!! :/
Får väl se hur många vi blir, just nu är de fem stycken ;) hähä
Men de ä bra, då blir de inte så trångt i bussfaan! :)

Har även hunnit kolla på youtube på olika klipp med sminkningar och håruppsättningar, vissa är duktiga! Hittade ett klipp med en snygg sminkning som jag provade igår, blev faktiskt rätt bra...synd bara att jag inte har så jätte mycket smink som dom har =)
Har håret som en tjej visade, skit snyggt (och lätt!!) PÅ lördag ska jag prova den andra varianten! =)
Jag förbereder även mig själv för lördagens festligheter ;) Fast vet inte vad det blir för kläder...har faan inga festkläder typ! Men tror jag ska ha leggings och ett par skor som jag får så jävla ont i fötterna av! Men om man ändå bara ska sitta i bussen så spelar de väl ingen roll! =)
Och sen har jag sunnit hela veckan och fixa låtar. Nu är huvudet tomt...kommer inte på nån mer. Men som vanligt kommer man väl på några låtar då väl skivan är utbränd! :) ...skulle ha haft en stero med usb istället, får kanske byta :)

Skulle ha färga håret med...men kan inte göra det själv, hmmm vem vill?? :)
Har hittat en mörkbrun med ljusa slingor i, tror det skulle bli skit snyggt! :)

Nuu blev det ett långt inlägg!
Men kommer nog inte skriva något på ett tag! =)
Nuu kommer mike, TÅÅÅRTA!! ;D


Lägger in en bild på frillan, fast syns inte så bra...

 
Fin, fin! :)

Bara onsdag...

Nu har jag letat låtar och funderat så ögonen åker runt och hjärnan snurrar...Tror jag pausar datorn en stund och städar istället! =)

Besikta iaf bussen igår, såklart gick den inte igenom men de va ändå bara småfel.
eller jaa...1200 spänn kosta de å laga, men de få markus eller stefan betala ;)
Ikväll ska vi då putsa och tvätta den, den kommer bli sååå fin! :)

LÄNGTAR TILL LÖRDA !!!

Jag taggar redan! :)

Första dagen på påsklovet, synd bara att det blåser...skulle vilja gå en promenad!!
Hoppas inte att lovet bara blåser bort, men vill ändå att veckan ska gå fort. På lördag blir det PARTY!! Faan vad jag längtar!

Var och hämta bussen igår, ikväll ska jag och mike lufta bromsarna och hoppas att de blir bättre. Sen är det lite mer småfix innan besiktningen. Om vi nu får nån tid! Och om vi nu får tid över ska vi tvätta och polera, den kommer bli såå fin! :D hähä
Sen på lördag ska vi r a g g a ! ! !
Har inte bestämmt mig och jag ska hyra nån lokal att vara i..skulle va skönt eftersom denna lägenhet inte är så jätte stor! Men ändå...om vi ska vara ute på raggen kanske de är onödigt :/ Ååh !

Ääh vi ser väl vars man hamnar! :)
Nu ska jag städa garderoben, ha de gött! :*


it's my life

Helgen har gått alldelses för fort men har varit fruktansvärt lugn! Har gott och lagt oss före tolv hela helgen! :O
Och för de tredje så drack vi bara lördag...men blev så lite så jag kände då inte av det. Mycket ovanligt för att vara hos Karlsson's och Sjöström's!:)

Men nu är det bara att ladda inför nästa helg!
Ikväll så vi ta fram bussen och fixa till den sen blir det raggen hela nästa helg, fyller somsagt 20!
Sen helgen efter så blir det Lycksele, bo i lyxsvit och se pistvakt! :)
Im loving it!


awsome!

PÅSKLOOV!!! Har även fixat SOMMARJOBB!! Så härligt, idag är verkligen en bra dag! Förrutom att praktiken då är slut...

Nu blir det damsugning (fick inte igår eftersom det va någon som skulle se hockey!) och det suger även i öltarmen så det kan nog bli en eller två öl ikväll för att fira mitt humör! :)

Och btw, om 1 vecka och 1 dag fyller jag 20!! Känns skönt de me! ;) Sista helgen att slippa sitta i bilen och vänta...men dessvärre så kommer Micke bli fruktansvärt lat om helgerna! Nu behöver han verkligen inte göra något !! :P

Peace out!


Fredaag!

...och sista dagen på min praktik, känns tråkigt. Då är det bara att ladda om inför skolan efter lovet! :-(
Men ska göra ett riktigt bra intryck och bjuda på glass! ;)

Och såklart då det är fredag så blir det genast dåligt väder...hoppas det blir bättre imorrn då!
Varför ska vädret göra såhär!! Då man inte kan sitta ute så är det 15 plus. När man är ledig är det typ 0 gradigt och blåsigt!!
Garanterar att lovet kommer bli sollöst!


fyy på deej !!

Man får då alltid en överaskning när man kommer hem...jaa nu menar jag inte en såndär romantisk överaskning! Utan en sån man bara blir förbannand över och börjar funder vad man ska göra men den där lilla skiten som kallas hund!
Nu har vi börjat stänga in honom i köket eftersom där finns de inget han kan riva sönder. Men nu har han börjat ha party i buren istället. Igår hade han sönder min fårskinnsmatta (typ) så jag la dit 2 filtar istället. Iallafall så låg filtarna och kudden utspridd i hela köket och de roliga är att hans leksaker är helt orörda! Nu skiter jag i att lägga nåt i buren...han får faan vara utan! Han verkar ju då inte sova något iallafall!
Men vafan ska man göra alltså! Jag börjar bli så fruktansvärt förbannad! Snart får han sitta på altan !!


 Just nu är han inte söt för fem öre !!!

Sweet

Lördag LOVELY!! Solen skiner med det blåser ju uta faan! Trodde de skulle bli en lika skön dag som igår :) Satt på altan hela eftermiddagen med en drink, det kan jag tala om, de va skööönt!!
De blev iaf en lugn kväll igår. Vi såg lite tv, drack några groggar och senare gick jag å Turbo till mor&far för å kolla in deras nya husvagn! Riktigt mysig alltså!!

Idag är jag dessvärre förkyld, tror det bero på att man va i backen hela dagen igår. Mellanstadiet hade friluftsdag... De va inte lika tråkigt och jobbigt att vara "lärare" än elev. Minns då man gick på skolan å skulle ha friluftsdag, de va ju faan de värsta som fanns! :)

Aa skit samma. Nu ska jag se klart Wallace och Gromit på tv, sen får man se vad dagen/kvällen har att erbjuda! :)


Hunf*n

Yippie! Kommer hem och då har turbo lyckas komma sig förbi buren och in i vardagsrummet. Och självklart så kom han på att man kan ju riva tapeter!! Nu börjar jag bli så fruktansvärt less! Det räcker alltså inte med att han river sönder mattor, nu börjas det på väggen me!
Hur faan ska man göra så han trivs å va själv?!?!?!?