Jag är tillbaka...

Efter en lång dag som började halv 4 imorse så är vi äntligen hemma i kalla Sverige. Nu ska jag ta en varm dusch, krypa ner i sängen och drömma mig tillbaka till varma Spanien!


Ha de bra så syns vi! <3

Nu är det helvetes nära!! Imorgon kring tre kör vi till umeå,  flyg till Stockholm, välkomstdrink och mys hos moster! Och på torsdag Spanien!! :D Kommer ha askalasit skönt! På lördag blir det barnvakt till sena natten, men annars - hålligång! :D

Råkade visst tjuvstarta på min solbränna....har varit i skogen hela dagen men strååålande sol! Ser ut som en räka i ansiktet... -.- Kvällen ska jag spenadera med att pluggaaa och packaaa!
Ha de så bra alla, för det ska jag ha!
 Sen när jag kommer hem är det  s t u d e n t v e c k a !!!

Puss och kram på er, sakna mig inte för mycket!! ;)



Blir sjukt taggad av denna lååt!


STRESS.NU

Helgen gick alldeles för fort :( Vill stanna där forever typ!!!
Just nu känner jag en stress som jag inte kännt på vääääldigt länge! Har plugg upp till örona, skulle va väldigt behövligt att stanna hemma imorgon och bara plugga !!! Har även glömt nå papper på skolan här men hinner inte vara dit nå i veckan, så hur det ska gå vettefan! Måste verkligen bli klart med allt...helst skulle allt vara klart redan! Vill åka bort utan dåligt samvete...för ni vet, vi åker ju till Spanien på torsdag :P


puss

Nu gör jag ett sista ryck och pluggar i sängen! Datorn ska få gå varm!
Imorgon drar vi till Österund! yeeeey


Roses are red

Tjohoo! I'm back.
Slänger bara in ett litet inlägg så ni vet att jag lever! Vet inte rikigt vad jag ska skriva. Börjar bli lite uttjatat att skriva vad man gjort om helgerna, men kan informera er om att jag var nykter ihelgen!! ;) Lördag var jag chaffis, var faktiskt rikigt kul :)
Ikväll måste jag råplugga eftersom alla uppgifter ska vara klar på måndag....har knappt börja med en ända :/

På torsdag åker vi till Östersund som vanligt när denna långhelg kommer. Och....på torsdag drar vi till SPANIEN !! Ha de bäst på er!



Har btw färgat håret och fick ny hårförlängning idag! :)